Verkenning diaconale PKN

Aan alle leden van de PKN in Oldambt, Westerwolde, Stadskanaal, Pekela en Veendam.

Zoals u mogelijk weet, doet op dit moment een verkenner, Marleen Oostland, onderzoek naar de vraag: Hoe kan de PKN een diaconale kerk zijn in een regio waar veel (kinder)armoede voorkomt. Ze heeft al veel kerkleden, ervaringsdeskundigen in armoede en kinderen gesproken. Deze maanden hoopt ze de laatste gesprekken te voeren en een plan van aanpak te maken waar u allen iets aan hebt. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen; info@marleenoostland.nl of 06 50584729.

Dat plan van aanpak wordt gepresenteerd op dinsdagavond 3 maart, van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoeting, Kerklaan 32 in Scheemda. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We hopen dat u als kerklid of als lid van de diaconie het plan kunt gebruiken als inspiratie, aanleiding voor gesprek of als een concreet handvat om het gesprek en de daden rond bestrijding van (kinder)armoede een nieuwe impuls te geven.

We zien u graag op 3 maart,

Leden van de diaconale klankbordgroep PKN Oost Groningen.