Israëlreis

Graag brengen we u op de hoogte van de ontwikkelingen van de plannen voor een reis naar het land van de Bijbel. Het land dat zo’n grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de HEERE God met Zijn volk, tot op de dag van vandaag.

 

Inmiddels hebben er ongeveer 12 personen aangegeven mee te willen of belangstellend te zijn, waarvan de helft uit de gemeente van Oude Pekela en de Sionsgemeente Assen. De data van de reis staan nu vast van D.V. 14 t/m 23 april 2020, een periode waarin de natuur in Israël nog mooi in bloei staat.

 

Er is nog voldoende ruimte voor u die nog niet eerder gereageerd heeft, om dat alsnog te doen. Wat zal het mooi zijn, om te zingen met Psalm 122:1 “Kom, ga met ons en doe als wij! Jeruzalem, dat ik bemin, wij treden uwe poorten; daar staan o Godsstad, onze voeten.” En dan daadwerkelijk de poort van Jeruzalem binnen te gaan. Om te lopen op plaatsen waar de Heere

Jezus ook gelopen heeft. Voel je welkom om mee te gaan!

 

Voor vragen en verdere informatie over o.a. het programma kunt u kijken op www.israelidoedreizen.nl onder ‘Gemeentereizen Israël > Boek hier uw gemeentereis’. Via die website kunt u zich ook opgeven. Ook kunt u een mailtje sturen naar nfl.de.leeuw@solcon.nl of bellen naar 0597-612715.