Kerkgebouw in restauratie vanaf 5 januari 2022

Het kerkgebouw gaat vanaf woensdag 5 januari 2022 in restauratie. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met week 27. Het werk staat in het teken van herstel aardbevingsschade.

Op 5 januari wordt allereerst begonnen met het demonteren van het orgel. Alle pijpen gaan eruit.

Daarna zal alle elektrische armatuur (verlichting, geluidsapparatuur etc.) in het gebouw worden verwijderd.

Gedurende de drie weken daarna zal vervolgens worden gewerkt aan de opbouw van een steiger, waarna begin februari de stukadoor kan beginnen. De plafonds én de wanden worden hersteld.

Vanaf 9 januari worden de diensten van de Hervormde gemeente gehouden in het kerkgebouw van de Protestantse gemeente aan de Goldhoorn te Oostwold.