Pinksterdienst Veenklooster

 

Op 7, 8, 9 en 10 juni zal er in Veenklooster weer het Pinksterfeest Veenklooster 2019 gehouden worden. Dit feest wordt al meer dan 40 jaar georganiseerd.

 

 

Het thema is dit jaar “Je bent in beeld".

 

We leven in een beeldcultuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of we leggen het vast met onze camera’s. Maar waarom eigenlijk? Doen we het omdat we niets willen missen? Of om de fantastische kanten van onszelf te laten zien? Niet alles kun - en wil je – in een beeld vangen. Eenzaamheid zie je niet. Je gedachten kun je moeilijk fotograferen. Toch zijn deze gevoelens ook onderdeel van je mens-zijn. Wanneer je de Bijbel leest dan heeft de mens de neiging zich te verstoppen achter status, houding, grappen, enz. Met Pinksteren wordt duidelijk dat God door de Heilige Geest een relatie met ons wil aangaan. Hij wil je opzoeken en je mag bij Hem in beeld komen. Tijdens Pinksterfeest Veenklooster mogen we vieren dat we bij God gezien worden, wie of wat we ook zijn.. Door de muziek, de ontmoetingen, het theater, de workshops, een verkondiging en het lekkere eten klinkt de uitnodiging door om Jezus in je leven toe te laten. Iedereen is van harte welkom!

 

 

Het programma van het Pinksterfeest is te vinden op de website www.pinksterfeest.com van het Pinksterfeest Veenklooster 2019.

 

 

De organisatie hoopt u te zien in Veenklooster om het Pinksterfeest 2019 mee te vieren.