Weekbrief 17 juni 2018

2de algemene doeleinden,
3de kerkvoogdij

BLOEMENGROET:
De bloemen uit de dienst gaan vandaag als groet van de gemeente naar mevr. Smit – Timmer.

Koffiedrinken na de dienst:
Vanmorgen is er koffiedrinken na de dienst. We drinken koffie in de kerk. We kunnen met elkaar napraten over de dienst onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade. U bent allemaal van harte welkom!

Jaarrekening 2017 diaconie:
De Jaarrekening 2017 van de diaconie ligt van maandag 18 juni t/m zaterdag 23 juni 2018 ter inzage bij de scriba ( Hoofdweg 183, Midwolda, tel. 552330)

Kopij kerkblad:
Dit kan worden ingeleverd t/m donderdag 21 juni. De kopij is voor de maanden juli en augustus.

Orgelconcert:
Op zaterdag 23 juni geeft de bekende organist Sietze de Vries een concert op het Freijtag-orgel in Oostwold.  De Vries werd vorig jaar benoemd als organist van de Martinikerk in Groningen en is bekend vanwege zijn zeer stijlgetrouwe improvisaties. De opbrengst van het concert is bestemd voor de restauratie van de Hervormde kerk in Oostwold. In de pauze is koffie, thee met iets lekkers erbij verkrijgbaar. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 10,00 euro

Van harte gefeliciteerd!
Alle jongeren die geslaagd zijn willen we van harte feliciteren! Gods onmisbare zegen toegewenst voor de toekomst! Jongeren die gezakt zijn of een herexamen moeten doen: heel veel sterkte toegewenst!

Collecte Dabar:
De eerste collecte, tijdens de openluchtdienst, is voor Dabar. Deze zomer is er ook weer een Dabarteam aanwezig op camping Zeestrand in Termunterzijl. Het team organiseert een kinderclub, een tienerclub en sport en spel voor de campinggasten. Ze hebben een grote blokhut ter beschikking waar de activiteiten voor de kinder-en tienerclubs worden gehouden. Het is typisch Dabar : midden in het dagelijks leven op de camping in woorden en daden getuige zijn van Gods liefde voor mensen die Hem (nog) niet kennen. We willen het werk van het Dabar team graag ondersteunen.

Kerkdienst: zondag 24 juni 2018:
9.30 uur: ds. H.H. Lageveen, Nieuw Weerdinge
15.00 uur: dhr. D. Vos, Openluchtdienst, m.m.v. Brassband Elad uit Muntendam o.l.v. Gosse Reijenga. Zou u, als het mogelijk is, zelf een stoel mee kunnen nemen, want er zijn niet zoveel stoelen  beschikbaar als andere jaren. Er zijn veel kapotte stoelen weggedaan. Als u zelf een stoel meeneemt heeft iedereen een zitplaats.