Rondom de diensten

Het einde van het jaar 2019 nadert. De maand december is altijd een “drukke“ tijd.

Er zijn veel bijzondere diensten in deze periode. We mogen toeleven naar het Kerstfeest. Het feest van Jezus geboorte. God heeft  Zijn Enige Zoon naar de aarde doen komen. Hij heeft het liefste dat Hij had voor de mensen gegeven. Jezus is een van ons geweest. Hij kent onze angsten en noden, maar ook onze vreugde. Hij wil naast ons staan op alle momenten in ons leven. We mogen Hem daarvoor danken!

In januari mogen we  met God beginnen. Hij wil er ook in het nieuwe jaar voor ons zijn.

In december en januari zijn er elke zondag kerkdiensten en samenkomsten. We worden allemaal door God genodigd om mee te doen en Hem zo beter te leren kennen.

1 december is de eerste Adventszondag.

De Kerstnachtdienst is op dinsdag 24 december om 22.00 uur. Het Chr. mannenkoor Crescendo uit Winschoten komt  zingen. Het Kerstfeest is nu heel dichtbij gekomen. Van harte welkom, allemaal!

Op woensdag 25 december mogen we samen vieren dat Jezus voor ons allemaal op aarde is gekomen. Donderdag 26 december vieren we het Kerstfeest met de kinderen.

Op de laatste dag van het jaar 2019 mogen we het jaar met God afsluiten en op 1 januari 2020 mogen we het nieuwe jaar met Hem beginnen. We komen dan samen in de zaal van de Goldhoornhof. De dienst begint om 10.00 uur. Na de dienst drinken we samen koffie en kunnen we elkaar een gezegend Nieuwjaar toewensen.

Op zondag 5 januari is er om 18.30 uur Sing Inn in de zaal van de Goldhoornhof. Ook in het nieuwe jaar mogen we God de lof zingen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen.

Zondag 19 januari is er Voorbereiding voor het Heilig Avondmaal. Op zondag 26 januari vieren we het Heilig Avondmaal. God nodigt ons ook in het nieuwe jaar aan Zijn tafel. Hij wil er altijd voor ons zijn. We mogen zijn uitgestoken hand en zijn uitnodiging van harte aannemen. We willen Hem in deze dienst ook dankzeggen voor zijn goedheid en trouw.

Op 26 januari is er om 17.00 uur een Avonddienst in gebouw  Eben-Haëzer. U bent allemaal van harte welkom!

De kerkenraad wenst u Gezegende Kerstdagen, een Gezegend 2020 en Gezegende diensten toe!