Rondom de diensten

In de maand juni staan de deuren van de kerk ook weer elke zondag open. We mogen luisteren naar

de woorden van God en we mogen samen zingen en bidden tot Zijn eer. Hij nodigt ons elke zondag opnieuw uit. Iedereen mag komen. Er wordt door God niemand buitengesloten. Hij wil zich bekend maken aan iedereen. Er zijn elke zondag weer predikanten bereid om het Woord van God te verkondigen.

Op zondag 3 juni is er om 18.30 uur weer Sing In in de zaal van de Goldhoornhof. We mogen onze God de lof zingen. U bent allemaal van harte welkom!

D.V. zondag 17 juni willen 3 jonge mensen graag belijdenis van hun geloof afleggen. Het is altijd weer mooi dat mensen in het openbaar willen zeggen dat ze hun hart aan God geven. Ook zal op deze

zondag de herbevestiging en het afscheid van ambtsdragers zijn.

Op zondag 24 juni is er een openluchtdienst. De dienst wordt gehouden in Oostwold bij de kerk en we beginnen om 15.00 uur. Deze dienst wordt voorbereid door mensen van de Chr. Geref. Kerk in Midwolda en van de Herv. Gem. Oostwold. We mogen zo als broeders en zusters van verschillende

gemeenten samen de dienst vieren. Br. Vos gaat in deze dienst voor. Bij deze openluchtdienst wordt iedereen van harte uitgenodigd. Uw buren en vrienden zijn ook van harte welkom! U mag ze uitnodigen om met u mee te gaan. Als het slecht weer is wordt de dienst in de kerk gehouden.

We wensen iedereen gezegende diensten toe!