Rondom de diensten

Het is alweer maart geworden. De maand waarin de lente begint. De maand waarin alles nieuw wordt in de natuur. God heeft alles zo mooi gemaakt. Wij mogen daarvan genieten. Hij wil ons ook nieuw maken. Hij wijst door Zijn Woord ons de weg.

Er zijn in maart ook weer voorgangers die geroepen zijn om ons de woorden van God te verkondigen. Een ieder wordt van harte uitgenodigd  om  de diensten mee te vieren.

Zondag 3 maart begint de lijdenstijd. ’s Avonds om 18.30 uur is er Sing In in de zaal van de Goldhoornhof. We mogen ook deze maand ter ere van God zingen en Hem prijzen in ons lied. U bent allemaal van harte welkom!

Op woensdag 13 maart mogen we zomaar midden in de week samenkomen om God om een zegen te vragen voor de komende tijd. We mogen bidden om Zijn nabijheid in ons dagelijks leven en voor de opbrengst van het land.

Op zondag 24 maart wordt het winterwerk afgesloten. Een seizoen van leren Wie God is en Wie Hij voor ons wil zijn is even voorbij, maar elke zondag mogen wij in de kerkdiensten verder leren over Hem.

Zondag 31 maart is er om 17.00 uur een dienst in gebouw Eben-Haëzer.

Bij alle bijeenkomsten wordt u van harte uitgenodigd om mee te doen!

De kerkenraad wenst u allemaal gezegende diensten toe.