Zendingscommissie


In de maand februari komen de leden van de zendingscommissie weer bij u langs om het geld van de zendingsbusjes bij u op te halen.

 

Het afgelopen jaar was het geld  bestemd voor Hospice Sint Maartenhuis in Winschoten..

 

We frissen uw geheugen nog even weer op.

 

Hospice Sint Maartenhuis in Winschoten is een “ Bijna thuis huis “ dat samen met betrokken vrijwilligers en deskundige zorgverleners van Thuiszorgorganisatie Oosterlengte persoonlijke aandacht aan haar gasten, die ongeneeslijk ziek zijn, biedt. De mensen zijn in de laatste fase van hun leven. De meeste mensen blijven het liefst in hun eigen omgeving, maar soms is dit, om verschillende redenen, niet mogelijk. In dat geval kan Hospice Sint Maartenhuis uitkomst bieden.

 

In een huiselijke omgeving is het mogelijk om samen met familie en vrienden in alle rust afscheid te nemen van het leven. Voor de gasten is er alle tijd en individuele aandacht. Elke gast heeft zijn/haar eigen kamer en er is dag en nacht deskundige palliatieve zorg.

Voor goede zorg is geld nodig, daarom wil de zendingscommissie het geld van de zendingsbusjes graag voor dit project gebruiken, zodat de mensen in een warme en veilige omgeving, samen met hun naasten, afscheid van het leven kunnen nemen.

 

Nieuwe mensen zijn natuurlijk altijd van harte welkom!

 

Heeft u nog geen zendingsbusje thuis en lijkt het u een goed idee om mee te sparen voor een zendingsproject dan kunt u contact opnemen met iemand van de zendingscommissie. We brengen u graag een busje thuis.

 

 

Namens de zendingscommissie, Gineke Tijdens

Leden zendingscommissie

Voorzitter:              Gineke Tijdens 

Secretaris:              Geesje Welp

Penningmeester: Martin Wesseling

Lid:                             Willem Verburg

Lid:                             Bernard Mekelenkamp


Nieuwe deelnemers aan zendingbussenactie gezocht

Heeft u nog geen zendingsbusje thuis en lijkt het u een goed idee om mee te sparen voor de  maaltijden in de Martinikerk in Groningen en volgend jaar voor een nieuw project dan kunt u contact opnemen met iemand van de zendingscommissie.

 

We brengen u graag een busje thuis.